Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

E’udhu bi kelimatil-lahit-tammati min sherri ma halaka.

(tre herë në mbrëmje… eshte mire dhe te perseritet shpesh kur hyn ne nje vend te huaj, apo kur ulesh ne ndonje shtepi apo vend tjeter)

(Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të All-llahut nga sherri (e keqja) që ka krijuar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: