Saturday, January 23, 2021
Home > Uncategorized > Kjo pije mund të konsumohet para gjumit,e mrekullueshme per trupin dhe shpirtin

Kjo pije mund të konsumohet para gjumit,e mrekullueshme per trupin dhe shpirtin

Si duhet përgatitur:
Vendos një lugë çaji mjaltë në një gotë me ujë të vakët dhe përzieje mirë. Mjalti do të shkrihet me ujin, e cila sjell shumë përfitime shëndetësore.

Këtu janë përfitimet e ujit me mjaltin në një stomak bosh:

– Sjell fundin e problemeve në “zorrën qore”.
– Forcon sistemin imunitar dhe është i shkëlqyer në luftën kundër bronkit.
– Pastron traktin e tretjes nga parazitët. Ajo liron trupin nga toksina.
– Një spastrim i plotë i trupit tuaj fillon – sepse ajo ka veti antibakteriale dhe antivirale.
– Përmirëson zorrën e trashë dhe shkatërron mikroorganizmat.
– Gjithashtu mund të ndihmojë për urinimin të pakontrolluar gjatë natës.

Për qëllime parandaluese pini këtë përzierje në mëngjes me stomakun bosh. Pini atë shpejt. Barku hapet si një valvul dhe uji shpejt hyn në traktin e tretjes.

Mund të përdorët dhe brenda natës kjo përzierje. Kjo pije mund të konsumohet edhe para gjumit, sepse kjo lehtëson punën e veshkave. Nga ana tjetër, kjo pije do ta bëjë lëkurën të ndritshme dhe të butë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: