Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/hope/public/wp-includes/post-template.php on line 284
Sunday, January 17, 2021
Home > Uncategorized > Mësoi këto pesë rregulla

Mësoi këto pesë rregulla

MËSOI KËTO PESË RREGULLA

1. Kush len diçka për hir të Allahut, Allahu do t’ia zëvendëson atë me diçka më të mirë!

2. Bëhu për Allahun ashtu si Ai donë, dhe Ai do të bëhet për ty më shumë se ti që donë!

3. Ju e urreni një gjë, mirëpo ajo është më e mirë për ju!

4. Bëhu më i sigurt për atë që është në dorën e Allahut, se sa atë që është në dorën tënde!

5. Kush e bën që preokupimi i tij të jetë Allahu, Allahu ia largon çdo preokupim tjetër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: