Wednesday, March 3, 2021
Home > Uncategorized > O Zoti im, a e ka permendur Emrin Tend dikush kete nate me teper se une?

O Zoti im, a e ka permendur Emrin Tend dikush kete nate me teper se une?

Transmeton Xhabir ibn Zejdi nga Mugijre ibn Ujejne se Davudi alejhi selam ka thene: “O Zoti im, a e ka permendur Emrin Tend dikush kete nate me teper se une?”

Allahu i tha: ” Po o Davud, bretkosa.” (Bretkosa qe ka bere zhurme gjithe naten ajo ka qendruar duke falenderuar Allahun)

Allahu deshi me ja be me dije Davudit se nese e harroni Allahun, ka kafshe dhe insekte qe Allahun se harrojne, nese ju nuk e falenderoni Allahun ka krijesa të tjera qe Allahun e madherojne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: