Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > Fetusi i ben sexhde Zotit dhe duke lindur i pergjigjet: ” Ti je Zoti i qiejve dhe tokes, I Lavderuari, I Madherishmi

Fetusi i ben sexhde Zotit dhe duke lindur i pergjigjet: ” Ti je Zoti i qiejve dhe tokes, I Lavderuari, I Madherishmi

… Dhe per Te ben sexhde cdo krijese e Tij… ”
[Kur’an]

Ne momentet e lindjes, femijes i afrohet engjulli i krahut te djathte dhe tenton ta levize ne krahun e djathte, pastaj vie engjulli i krahut te majte dhe provon ta levize femine nga ana e majte. Atehere, melaiket i thone Zotit:

” O Zot, ne dorezohemi para Madherise Tende, sepse nuk mundemi ta nxjerrim fetusin. ”

Atehere, Zoti i drejtohet fetusit dhe i thote: ” Me thuaj kush jam Une! ”

Fetusi i ben sexhde Zotit dhe duke lindur i pergjigjet: ” Ti je Zoti i qiejve dhe tokes, I Lavderuari, I Madherishmi. ”

Allahu e din me se miri.

Perktheu dhe pershtati: Biomjekesia (Shqyrtime Islame)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: