Saturday, January 23, 2021
Home > Uncategorized > Si t’a shërojmë migrenën me vaj të kokërrës së zezë (nigella sativa) ?

Si t’a shërojmë migrenën me vaj të kokërrës së zezë (nigella sativa) ?

Migrena

Lyhet pjesa në të cilën ndihet dhimbje dy herë në ditë, dhe më pas pihet doza e këshilluar: Pesëmbëdhjetë minuta para mëngjesit dhe darkës, merret një lugë e vogël e vajit të farës së zezë dhe hidhet në një gotë të mbushur përgjysmë me ujë të vakët dhe më pas hidhet një lugë e madhe mjaltë (mjalti është mirë të jetë i kokrrës së zezë, apo çdo lloj mjalti tjetër). Mbasi përzihet mirë pihet kështu për çdo dite derisa të ndiheni mirë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: