Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/hope/public/wp-includes/post-template.php on line 284
Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Nje ndër menyrat kryesore të shërimit është të vihet dora në kokën e atij që e kanë marrë mësysh dhe të lexohet duaja:

“Bismil-lahi erkike, min kul-li dain ju’dhike, min kul-li nefsin ev ajnin hasidin Allahu jeshfike, bismil-lahi erkike.”
Në emër të Allahut të bëj rukje prej çdo sëmundjeje që të mundon, prej çdo të keqeje të ndokujt apo mësyshit, Allahu të shëron. Në emër të Allahut të bëj rukje!” Shënon Muslimi.

Kete lutje e thua me ze dhe e reciton disa here :
Shembull 3 here ,7 here ,10 here apo 100 here varesisht sa ka nevoje personi.

Mundohesh ta thuash cdo dite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: