Tuesday, November 24, 2020
Home > Uncategorized > DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

1. Kur është në sexhde dhe e ndjen se është afër Allahut.

2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.

3. Kur zgjohet nga gjumi dhe e sheh se e ka mundësinë edhe disa minuta shtesë të flenë.

4. Kur e pranon një thirrje nga personi që është përmalluar për të.

5. Kur e shikon personin që e do dhe e gjen se edhe ai shikon në të.

6. Kur takohet me shokët e vjetër përsëri dhe e ndjen se asgjë s’ka ndryshuar.

7. Kur i prek gishtat e fëmijës së porsalindur.

8. Kur e pranon një thirrje apo letër të shkruar nga personi që e do dhe në ato momente është i vetëm.

9. Kur ecën natën, në rrugë të qetë, dhe i rikujton momentet më të bukura të jetës së tij.

10. Kur e ndjen se ka njeri që me të vërtetë përkujdeset për çështjet e tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: