Tuesday, November 24, 2020
Home > Uncategorized > PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TEK LUMTURIA

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TEK LUMTURIA

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TEK LUMTURIA

1. Mos rri i vetëm. Vetmia e bën njeriun të mërzitshëm dhe nervoz. Kur përziesh me njerëz zgjidhi më të mirët.

2. Mos e vono namazin nga koha e vet.

3. Shpeshtoje dhe përsërite fjalën la haule ue la kuvete sepse ajo e zgjeron gjoksin dhe ta përmirëson gjendjen dhe ti largon brengat.

4. Shpeshtoje istigfarin se me të vjen edhe risku dhe lehtësimi dhe dituria e dobishme.

5. Buzëqeshu kur i takon të tjerët dhe e përfiton butësinë e tyre dhe fol butë me ta dhe e përfiton dashurinë e tyre.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: