Saturday, January 16, 2021
Home > Uncategorized > Vaji i ullirit dhe gurët në tëmth

Vaji i ullirit dhe gurët në tëmth

Vaji i ullirit

Vaji i ullirit tretet mirë dhe përthithet lehtë nga organizmi. Ai është një qetësues, sepse pakëson dhembjet dhe ndihmon në tretjen e gurëve në tëmth.
Por shërimi arrihet duke pire çdo ditë nga një filxhan me vaj ulliri çdo mëngjes esëll për pesë ditë radhazi.
Vaji i ullirit ndihmon edhe për heqjen e gurëve në veshka si dhe lehtëson dhembjet e veshkave. Ai gjithashtu lehtëson lirimin e gypit tretës nga mbeturinat ushqimore si dhe lufton kapsllëkun dhe kolitin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: